Portret Shoot

Altijd al eens model willen zijn? Of misschien al aardig op weg en heb je nieuwe foto’s voor je portfolio nodig? Of wil je eens wat spannende foto’s maken voor in de slaapkamer? Bij Lichthoek Foto kun je met al je wensen in onze studio terecht.

Voor een modellenshoot nemen we graag ruim de tijd zodat er gelegenheid is om van kleding te wisselen en te werken met verschillende achtergronden en fotografiestijlen. Met een goede modellenshoot ben je al snel zo’n twee uur kwijt. Maar als je met wat minder foto’s ook tevreden bent kun je ook kiezen voor een shoot van drie kwartier. Visagie is in overleg tegen meerprijs mogelijk.

Voor een modellenshoot adviseren we een shoot van minimaal een uur.

In onze fotostudio of op locatie

Onze fotostudio is volledig ingericht en wij hebben alle materialen om de mooiste foto’s te kunnen maken. Maar misschien wilt u toch liever een shoot bij u thuis of op een andere locatie. Dan komen we graag naar u toe. Daarbij is het voor binnenlocaties ook mogelijk dat we hiervoor een flitsset meenemen. Voor fotografie op locatie zonder flitsset geldt een toeslag van € 15,- en met flitsset een toeslag van € 25,-.

Afspraak inplannen

Laden...