Zwangerschapsfotografie

Het leven van je kindje is begonnen en je wilt elk moment volop beleven. Niet alleen nu, maar ook later wil je een blijvende herinnering hebben.
Tijdens een fotosessie bij Lichthoek Foto draait alles om jou en je zwangerschap. Wij maken voor jou de mooiste foto’s en zorgen er voor dat je nog jaren kunt blijven genieten van deze unieke tijd.

Voor een zwangerschapsshoot plannen we altijd ruim de tijd in. Een leuke shoot kan al snel zo’n twee uur duren. In die tijd is er gelegenheid om meerdere keren van kleding te wisselen en kunnen we ook met verschillende achtergronden werken. Wij hebben nooit haast. U krijgt niet alleen mooie foto’s, we laten u ook genieten van de tijd dat u voor de camera staat. Wilt u toch liever niet zo’n lange shoot of niet zo veel foto’s, dan kunt u ook kiezen voor minder foto’s.

Voor een leuke zwangerschapsshoot adviseren we wel een shoot van minimaal een uur.

In onze fotostudio of op locatie

Onze fotostudio is volledig ingericht en wij hebben alle materialen om de mooiste foto’s te kunnen maken. Maar misschien wilt u toch liever een shoot bij u thuis of op een andere locatie. Dan komen we graag naar u toe. Daarbij is het voor binnenlocaties ook mogelijk dat we hiervoor een flitsset meenemen. Voor fotografie op locatie zonder flitsset geldt een toeslag van € 15,- en met flitsset een toeslag van € 25,-.

Afspraak inplannen

Laden...